Overal tekenfilms bekijken

Misschien bezat je als kind een uitgebreide collectie videobanden van je favoriete tekenfilms. Misschien ben je van een iets latere generatie en herinner je je vooral je uitgebreide dvd-collectie tekenfilms. Tot welke generatie je ook behoort, je was vast trots op je collectie!

Maar tijden veranderden: videorecorders verdwenen en de populariteit van dvd-spelers nam af. Vandaag de dag kijken kinderen – en trouwens ook volwassenen – vooral tekenfilms op een laptop, tablet of smartphone.

Het voordeel is dat je deze toestellen makkelijk overal kunt meenemen. Je kinderen hoeven zich niet langer te vervelen op restaurant of in de wagen. Een tekenfilm bekijken op een smartphone, tablet of laptop is voor hen het ideale tijdverdrijf.

De ideale bescherming voor je toestellen

Zo’n toestellen neem je uiteraard niet zomaar mee. Je wilt namelijk niet dat deze beschadigd raken. Je beschermt je kostbare toestellen het best met een screenprotector of een hoes van Holdit. Het online bedrijf Holdit heeft een uitgebreid assortiment laptophoezen, telefoonhoesjes en wallet cases, waarmee je je toestellen altijd veilig kunt opbergen.

Als ouder vind je het vast niet altijd even leuk als ‘Haha Pinokkio’ voor de zoveelste keer door de kamer of de auto schalt. Met AirPods kan je spruit perfect naar zijn favoriete tekenfilm kijken zonder dat jij gestoord wordt. Het nadeel van deze kleine toestelletjes is dat deze makkelijk verdwijnen en in enthousiaste kinderhandjes soms beschadigd raken. Ook daarvoor heeft Holdit de perfecte oplossing: AirPods hoesjes in vrolijke kleuren. Haal zeker een van de comfortabele en soepele etuis van Holdit in huis als je wilt dat je AirPods beschermd blijven.

De charme van tekenfilms

De boodschappen die verborgen zitten in de tekenfilms van Walt Disney zijn nog altijd actueel. Pinokkio heeft ons geleerd dat eerlijkheid een van de belangrijkste waarden is. De manier waarop we naar tekenfilms kijken is dan misschien veranderd in de loop van de jaren, maar de magie van een tekenfilm blijft betoverend.

Aanbevolen artikelen