Pinokkio in je interieur

Als je op deze site bent beland, dan weten we één ding zeker: jij bent een échte Pinokkio fan! En waarom zou je dat ook niet zijn? Pinokkio is immers niet alleen één van de leukste, maar ook één van de populairste sprookjes allertijden. Daarnaast zie je Pinokkio momenteel overal, omdat er maarliefst twee nieuwe films zijn uitgebracht! De populariteit van dit sprookjesfiguur is dan ook enorm aan het toenemen. Dat zie je overigens niet alleen aan de films, maar ook aan de manier waarop mensen Pinokkio in hun interieur verwerken. Ben jij benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Lees dan vooral verder, want in dit artikel lees je drie manieren waarop Pinokkio een deel kan uitmaken van jouw interieur.

Posters

Pinokkio is een zeer geliefd sprookjesfiguur en staat daarom afgebeeld op vele posters. Deze posters zijn verkrijgbaar in een heleboel verschillende afbeeldingen en formaten. Let wel op, want Pinokkio heeft veel verschillende gezichten. Kies je bijvoorbeeld voor de ouderwetse Disney versie, of toch eerder voor de stoerdere houten versie? Dit is niet alleen afhankelijk van je eigen persoonlijke voorkeur, maar ook van de stijl van je interieur. Welke posters passen het best bij je meubels? Kun je écht niet kiezen? Maak dan een gallery wall met posters van Pinokkio! Zo kun je de verschillende stijlen gemakkelijk met elkaar combineren, zonder dat je in hoeft te leveren op stijl.

De poppen

Pinokkio is natuurlijk een houten pop, en er zijn een heleboel Pinokkio’s in de omloop. Deze poppen zijn meestal gemaakt van houten materialen, en zien er vooral schattig uit. Sommige Pinokkio poppen komen met leuke extra’s uit het verhaal: denk bijvoorbeeld aan de vogelkooi of Jiminy Cricket. De poppen kunnen verschillen in hoogtes en kleuren, dus het is belangrijk om je er goed in te verdiepen. Hoe groot moet jouw Pinokkio pop zijn? Houdt je niet zo van houten poppen? Dan kun je natuurlijk ook kiezen voor een pluchen Pinokkio.

Magneten

Nét als posters zijn er ook een heleboel Pinokkio magneten op de markt. Deze magneten worden aangeboden door zowel grote warenhuizen als kleine en lokale winkeltjes. Het is dus slim om écht op zoek te gaan naar de mooiste magneten. Wil je een échte Pinokkio collectie beginnen? Dan zijn magneten ook een goed begin. Er zijn namelijk een heleboel verschillende varianten, waardoor je jarenlang kunt blijven sparen, én ze nemen niet teveel ruimte in beslag in je woning. Plak ze bijvoorbeeld allemaal op de ijskast!

Aanbevolen artikelen