De leukste kinderkleding met Pinokkio

De meeste mensen zijn van jongs af aan grootgebracht met sprookjes, tekenfilms en bezoekjes aan fantasierijke pretparken. Het is dan ook niet gek dat sprookjes nog altijd immens populair zijn onder kinderen en volwassenen! Veel ouders staan dan ook te springen om hun eigen kinderen hun lievelingssprookjes- en verhalen zoals onder andere die van Pinokkio bij te brengen. Pinokkio is daarbij een goed voorbeeld voor kinderen omdat hij laat zien dat liegen verkeerd is en een goed hart heeft. Voor ouders ook leuk om hun kinderen wijs te maken dat zodra ze niet de waarheid vertellen, hun neus ook zal groeien!

Waar kun je leuke kinderkleding met sprookjes kopen?

De meeste kinderen vinden het ontzettend leuk om kleding te dragen met plaatjes van hun helden. Prinsessen, superhelden zoals Spiderman of Batman, zeemeerminnen… het is dan ook niet voor niets dat kledingmerken hier maar al te graag op aanhaken en zodoende leuke kinderkleding met sprookjesfiguren produceren. Op www.kidsbrandstore.nl weten ze dat ook en verkopen ze enkel kleding van hoge kwaliteit zodat het lang meegaat en bestand is tegen buitenspelen.

Sprookjes zijn voor jong en oud

Eigenlijk hangt er helemaal geen leeftijd aan wanneer je sprookjes achter je zou moeten laten. Sterker nog: het wordt meer dan ooit geaccepteerd dat volwassenen ook van sprookjes houden. Zo bestaat er ook kleding voor volwassenen met sprookjesfiguren als Mickey & Minnie Mouse en zie je in Disneyland zowel volwassenen als kinderen met de bekende Mickey Mouse oortjes op hun hoofd lopen. Ook andere merchandise met afbeeldingen van sprookjesfiguren zoals agenda’s, schriften, pennen of potloden worden door zowel jong als oud gebruikt.

Live action remakes

De populariteit van sprookjes gaat onverminderd door, zo weten ook streamingsdiensten en bioscopen, want zo worden ook oude tekenfilms zoals Sneeuwwitje, Belle & Het Beest, De Leeuwenkoning en nog veel meer klassiekers nieuw leven ingeblazen door nieuwe computertechnologieën en kleine moderne aanpassingen te doen. De remakes worden echter niet door iedereen geliefd: zo blijven veel fans toch bij de oude tekenfilms en wordt niet elke moderne aanpassing in dank afgenomen. Zo bleek ook bij een recente live action remake van de film Mulan, waar de recensies op z’n zachtst gezegd erg slecht waren. Volgens de Chinese bevolking werd hoofdpersoon Mulan als een stereotype neergezet en dat werd de makers niet in dank afgenomen. Het werd als kwetsend en zelfs racistisch bevonden, waardoor de verwachte bezoekersaantallen in bioscopen enorm tegenvielen. Dit was echter wel een uitzondering, want andere remakes zoals The Lion King, Mowgli en Beauty & The Beast werden wel waanzinnig goed ontvangen.

Pinocchio remake

Liefhebbers van Pinokkio kunnen hun hart ophalen want sinds 8 september is er ook van dit geliefde sprookje een live action remake gemaakt, die exclusief te zien is op Disney+.

Aanbevolen artikelen